Mama biznis veče

U okviru Mama biznis kluba, započeli smo druženja Mama biznis veče, koja smo do sada održali 3, a gde mame preduzetnice u opuštenoj atmosferi mogu da predstave svoje lične i poslovne priče in a taj način budu inspiracija drugim mamama preduzetnicama.

Pored ove četiri manifestacije, organizujemo i druge, ako što je “Opušteni četvrtak” (druženja članica, dece, ali i svih zainteresovanih gde uz zabavu uče da plešu, praktikuju jogu, crtaju is l.), a tu su i druge naše aktivnosti.

Do sada smo organizovale nekoliko druženja majki sa decom, edukativnih radionica na razne teme (predavanje iz prve pomoći za majke, časovi samoodbrane za mame, predavanje o pravilnoj ishrani dece i sl.), kao i humanitarne akcije (prikupljanje garderobe za bebe na Neonatologiji, prikupljanje garderobe za centar “Izaberi život”, Novosadski humanitarni centar, Svratište za decu ulice i Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veteniku, prikupljanje novčane pomoći za bolesne devojčice Draženu Duduković, Aleksandru Krstić i Nađu Kvrgić i dečaka Predraga Đurđekanovića).
Podržali smo i nekoliko peticija koje su pokrenule naše članice, a i jedno smo od udruženja koja su učestvovala i u organizaciji humanitarnog događaja “Igračkom do osmeha”, namenjenog lečenju bolesne devojčice Teodore, kao i za troškove lečenja Miroslava Stoičkova, oca četvoro dece.

Ponosne smo jer je naše Udruženje dobitnik priznanja Baby Exita Velika petica, koje se dodeljuje istaknutim institucijama i pojedincima za posebno zalaganje u društvu.